Referinte

“Intr-un context economic atat de sensibil ca cel actual, cred ca este vital sa ai un punct de vedere care sa te ancoreze in piata si sa te ajute sa faci o alegere educata a pozitionarii compensatiilor si beneficiilor oferite angajatilor. Studiile TOWERS WATSON sunt o sursa de informatii valoroase si suntem incantati sa participam si in acest an la studiu. ”

Laura Burcus 
HR Specialist
1 & 1 Internet development SRL
———–

“Cursul este foarte dinamic, (…) o imbinare fericita a teoriei cu practica. Fiind adresat persoanelor la inceput de drum in management, cursul cuprinde multiple metode teoretice, insotite fiecare de cate cel putin un exercitiu practic. Penelope Yeats, trainerul acestui curs, a stiut foarte bine cum sa faca sa fie prezenta 100%, prin modalitatile de prezentare foarte vii, dinamice, dar si prin stiinta punctarii chestiunilor importante. Toate cele de mai sus ne-au facut sa alegem acest curs de cativa ani buni in compania noastra pentru noile generatii de manageri.”

Vali Chirila 
Recruitment, Training and Development Officer 
ING Asigurari de Viata
———–

“Prin cunostintele teoretice, precum si prin experienta si realizarile profesionale dobandite in cursul unei bogate cariere in resurse umane, Daniela Belingher este unul dintre cei mai buni profesionisti din domeniu pe care l-am cunoscut. (…) Creandu-si propria firma de consultanta, GBP PRO CONSULTING, ea nu a facut decat schimbarea de a transpune remarcabila sa experienta profesionala intr-un context nou, cu un alt tip de provocari.”

Ileana Vitelaru 
Director Resurse Umane
AstraZeneca U.K. – Reprezentanta pentru Romania
———–

“Colaborarea (…) s-a extins si in domeniul resurselor umane, in calitate de auditor pentru un audit organizational al Serviciului de Resurse Umane. Interventia GBP PRO CONSULTING a fost extrem de relevanta pentru ameliorarea performantelor personalului Universitatii. Colaborarea (…) tinde sa devina un parteneriat stabil si de durata (…) cu implicare in activitati de amploare ce privesc asigurarea calitatii si reorganizarea Serviciului de Resurse Umane din institutia noastra, fapt ce ne permite sa o recomandam cu caldura si pentru alte colaborari." ”

Prof.Dr. Ioan Panzaru 
Rector – Universitatea din Bucuresti
———–

" Cu GBP PRO CONSULTING am inceput sa lucram in 2005, atunci cand a devenit partenerul in Romania al firmei Watson Wyatt Data Services. As putea spune ca a fost o relatie evolutiva. Am avut o colaborare foarte buna, profesionista si chiar trecand de porfesionalism, ajungand la cordialitate… Am gasit un consultant si un profesionist asa cum il vad eu in adevaratul sens al cuvantului: care sa te ajute si – de ce nu? – sa te “ghiceasca” si sa-ti ofere sprijinul sau potentiale alternative. Este ceea ce face diferenta intre GBP PRO CONSULTING si alte companii.

Adriana Antonovici
Director Resurse Umane
La Fourmi Romania

———–

“Proiectul derulat cu GBP Pro Consulting a fost ambitios pentru compania noastra si ma bucur ca am avut rezultate foarte bune. In continuare folosim sistemul creat impreuna cu GBP Pro Consulting si vom lucra in continuare pentru a ne asigura de eficienta sa.”

Anca Podoleanu
Director Resurse Umane 
Quadrant Amroq Beverages SA