Despre noi

GBP PRO CONSULTING este o companie particulara specializata in consultanta de management – resurse umane.

OBIECTIVUL NOSTRU:

Sa devenim un partener de incredere pentru clientii nostri, iar prin solutiile de resurse umane pe care le oferim, sa contribuim in egala masura la dezvoltarea oamenilor si a afacerii partenerilor nostri.

VALORILE NOASTRE:

 • Experienta

Experienta noastra in probleme de resurse umane este chiar etalonul la care ne raportam. De aceea, ne-am stablit standarde inalte: nu puteam livra clientilor nostri decat servicii de consultanta de cea mai buna calitate. Si – lucru esential – la timp.

      • Profesionalism

Profesionalism inseamna sa fii atent la detalii, neuitand care este imaginea de ansamblu pe care ti-ai propus s-o realizezi.
Inseamna creativitate si energie pusa in slujba clientului, pentru a obtine un produs finit de valoare.

      • Integritate

Ne respectam clientii, furnizorii si intreg mediul de afaceri in care lucram. Respectam individul si suntem permanent constienti de faptul ca munca noastra influenteaza destine.

      • Onestitate si loialitate

Onestitatea ne caracterizeaza toate actiunile. Suntem loiali partenerilor nostri, respectand principiile si valorile lor.

      • Deschidere si flexibilitate

Credem ca cele mai bune strategii de resurse umane se dezvolta intr-un climat de colaborare, comunicand liber ideile si dovedind flexibilitate in fata realitatilor – complexe si variate – pe care munca cu oamenii le genereaza.

 • Orientarea catre client 

Inseamna ca stim sa ascultam, observam problemele si abia apoi cream solutia tehnica de resurse umane.

Chiar daca viata unei organizatii pare complicata, tenacitatea noastra genereaza solutii simple, pe care clientii sa le poata pune in practica cu eleganta normalitatii.

Este ceea ce ne diferentiata de competitie: serviciul excelent, care insemna ca ne face placere sa oferim clientului ceva mai mult decat se asteapta acesta sa primeasca.

Pe piata consultantei de capital uman din Romania, GBP PRO CONSULTING ofera in plus normalitatea.