Despre noi

GBP PRO CONSULTING SRL este o firma infiintata in anul 2005, al carui obiect principal de activitate il reprezinta comertul cu ridicata. Sediul social se afla in Otopeni, Judetul Ilfov, Strada Ferme D, nr. 18A. Inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J23/208/2005, Cod Unic de inregistrare Fiscal RO17173553.

Avem in portofoliu o gama larga de produse de top, marci de renume pe plan international, dintre care enumeram principalele categorii:

  • Vopsele industriale, vopsele auto, lacuri, masticuri, diluanti si degresanti

  • Abrazive si alte produse tehnice pentru slefuirea profesionala a suprafetelor

  • Lavete profesionale si alte produse pentru stergerea si mascarea suprafetelor

  • Produse pentru detailing si cosmetica auto

Echipa noastra este tanara, entuziasta, dar a acumulat pe parcursul timpului experienta si tenacitate; preocupata sa aduca pe piata din Romania produse de o calitate superioara, inovative, rezultat al tehnologiilor de varf la nivel mondial.

Livram produsele noastre in cel mai scurt timp, suntem flexibili in abordare si intotdeauna determinati sa venim in intampinarea necesitatilor clientilor nostri. Bazandu-ne pe experienta acumulata, oferim - atunci cand este nevoie, pe langa produse – si consultanta de specialitate. Astfel, ne dorim ca prin produsele pe care le includem in portofoliu sa gasim solutii la problemele clientilor nostri si sa le devenim astfel in timp parteneri de incredere pe termen lung.

Speram ca siteul si produsele noastre sa va capteze interesul, iar daca doriti sa aflati mai multe informatii despre ele ne puteti contacta prin formularul de contact aflat in sectiunea Contact.

 

Va multumim!

Menu