Link-uri utile Versiunea in limba romana! English version!
 
Recrutare si selectie de personal Consultanta angajatori       inapoi
 
Consultanta angajatori
 
    Pentru angajatori:

Atunci cand sunteti in fata unui nou proces de recrutare si selectie, reevaluati si redefiniti cerintele postului, precum si asteptarile pe care le aveti de la persoana pe care doriti sa o angajati.


Descrierea postului vacant trebuie sa contina informatii foarte clare referitoare la cunostintele, experienta necesara, performantele si responsabilitatile angajatului dorit.


Selectati Cv-urile acelor candidati care se potrivesc cel mai bine cerintelor Dvs.


Pe langa alte probe si teste la care va ganditi sa-i supuneti pe candidati, este important sa verificati cunostintele de limba romana ale viitorilor Dvs. angajati.

Ei sunt imaginea companiei, iar dezacordurile gramaticale sau o scrisoare catre un client redactata cu greseli de scriere pot cantari mult in relatiile cu partenerii de afaceri.

In plus, daca nu scrie corect, inseamna ca nu citeste.
Iar cine nu citeste, nu gandeste.


In timpul interviului, urmariti intotdeauna cat de coerent si la obiect raspunde candidatul intrebarilor Dvs. Sunt multi candidati care se pierd in amanunte sau divagheaza de la subiect tocmai pentru a va prezenta lucrurile in mod denaturat sau favorabil lor. Nu uitati: Dvs. sunteti cel care conduce interviul de angajare!


Urmariti intotdeauna sa clarificati prin intrebari "perioadele albe", fara activitate, din CV-ul candidatilor, precum si motivul plecarii de la precedentele locuri de munca.


S-ar putea ca motivul plecarii sa existe si in compania Dvs., deci este probabil sa plece curand si de aici.


Verificati intotdeauna experienta profesionala si educatia candidatilor prin: intrebarile directe, referinte (verificate telefonic) de la precedentele locuri de munca, copii dupa diplomele de studii.


Cazierul juridic al candidatului, atunci cand decizia de angajare a fost luata, este si el extrem de important.


Dar pentru ca toate aceste lucruri sa vi se para mult mai usoare, normale, apelati la serviciile profesionale de recrutare oferite de GBP PRO CONSULTING!
-----------
 
home | despre noi | servicii | referinte | harta site | contact
TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright 2006 GBP PRO CONSULTING. Toate drepturile rezervate
Trafic.ro - clasamente si statistici pentru site-urile romanesti
  GBP PRO CONSULTING pe paginiaurii.ro